Ajánlás

Email:

mackomonika@gmail.com

Telefon: +36 30 320 24 46

 

Szeretettel ajánlom kedves  profi fotós barátomat, Orbán Attilát, aki 15 éve fotózik temetéseken, esküvőkön. Kérem említse meg,hogy  az elérhetőséget oldalamon találta.

Elérhetősége:

fotorban@gmail.com

http://temetesfenykepezes.hu/

Tel: 06 70 242 3647

Kérem említse meg, hogy  az elérhetőséget oldalamon találta

Továbbá férfi búcsúztatót is tudok ajánlani. Keressen bizalommal!

 

24 hozzászólás a(z) “Ajánlás” bejegyzéshez

 1. Kedves Mónika!

  Nagyon szépen köszönjük Önnek Édesanyánk 2013.04.06-i búcsúztatóján elmondott gyönyörű beszédét!
  Csodálatosan tudja érzékelni, hogy mikor, hogyan és mennyit kell mondani…a stílus tökéletes.
  Munkájában a továbbiakban is sikereket kívánva tisztelettel: Sz. Ivett

 2. Nagyon szépen köszönöm,a beszéde megható,és gyönyörű volt.Örülök hogy önt választottam.köszönöm

 3. Kedves Mónika!

  Szeretném a magam és a családom nevében megköszönöni a segítségét ebben a szép búcsúztazóban, hogy helyettünk is szavakba öntötte érzéseinket és szeretetünket. Ennél méltóbban elköszönni szüleinktől nem is lehetett volna!!!
  További szép napot kívánok!

  Üdvözlettel: M. Nikolett

 4. Kedves Mónika,

  Köszönöm a magam és a családunk nevében az Óbudai temetőben december 5-én a férjem búcsúztatásán segítségét. Gyönyörű volt, róla szólt, rólunk. Az Ön gyönyörű énekével és elmondott beszédével csodálatosan foglalta keretbe érzéseimet.
  Munkájában a továbbiakban is sok sikert kívánok.

  Üdvözlettel: Gy. Erzsi

 5. Kedves Mónika!

  Köszönöm szépen magam és a családom nevében azt a gyönyörű búcsúztatást, melyet édesapámért mondott április 25-én.
  Nagyon megható volt, csodásan összeszedve, keretbe foglalva nem csak az ő élete, hanem a hozzánk fűződő viszonya is!

  Köszönöm a segítségét, melyet a lebonyolítás folyamán nyújtott.

  További sok sikert és boldog életet kívánok önnek!
  Üdvözlettel
  Ildikó

 6. Kedves Mónika.

  Nagyon szépen köszönöm egész családom nevébe a gyönyörű búcsúztatást amit nagymamám temetésén tartott. Nagyon szép voltak a versek ahogy elmondta őket. Valamint nagymamám életét szépen keretbe foglalva összetett ami a legfontosabb volt. Még egyszer szeretném megköszönni családom nevébe és kívánni további nagyon sok sikereket az életben.

  Üdvözlettel.

  Imre

 7. Kedves Mónika,
  A magam és testvérem nevében megköszönöm édesapánk áprilisi és édesanyánk szeptemberi temetésén mondott szépen megalkotott bucsú beszédeket.
  Üdvözlettel László és Ildikó

 8. Kedves Mónika!

  Szeretném én, és családom nevében megköszönni édesanyám Horváth Jné Hadits Ilona temetésével kapcsolatos mindennemü szakmai és emberi segítséget, és nagyon aktiv részvételt.
  Az ember a mai világban ritkán találkozik /pláne nagy szomorúságában/, -ilyen együttérző, lelkiismertes ügyintézéssel, mely minden részletre, apró-és nagy dologra kiterjed.

  Szívesen ajánlom Őt, – a legkritikusabb megrendelőnek is-
  személyét, ki rendezvényszervezésből kitűnőre vizsgázott.

  Még egyszer hálásan köszönjük a közremüködést.

  üdvözlettel Csontos Judit és családja

 9. Kedves Mónika,

  Köszönöm szépen magam és bátyám nevében az édesanyánk gyönyörü búcsúztatását. Igen, gyönyörü. Bármilyen nehéz is ezt a szót egy ilyen szomorú eseményhez kötni. Ez a búcsú méltó volt anyánk emlékéhez, elmondott róla mindent, de nem volt bántó vagy sértö senkire nézve. Ugyan nem voltunk sokan mégis többen mint vártuk és az ön által elöadott búcsú lehetövé tette bizonyos rögök elsimítását, érzelmeinket útjukra engedhettük és bársonyos hangja meghatott és vigaszt is nyújtott egyben.
  Megegyszer szívböl köszönöm, amit értünk tett. Legyen munkája áldott és kisérje élete minden utján szerencse és jó egészség!

  Hálás üdvözlettel, Anna

  (emailben kaptam, és munkám egyik célját fogalmazza meg, ezért volt fontos feltennem. )

 10. Kedves Mónika!

  Nagyon köszönjük családom és magam nevében is a tegnapi gyönyörű dalokat! Méltóképpen tudtunk elbúcsúzni Édesanyánktól, Önnek is köszönhetően!
  További sok erőt és sikert kívánunk munkájában! Csodálatos hivatása van!

  Üdvözlettel és mély tisztelettel:
  Kné SZ. Edit

 11. Kedves Mónika!

  Nagyon köszönöm jómagam és kicsi családom nevében a színvonalas búcsúztatást és éneklést amivel mindegyikőnk tökéletesen elégedett volt és így az Ön segítségével lerohadtuk hálánkat és tiszteletünket a nagyapánk felé .

  Külön köszönöm a hozzáállását a türelmességét és a segítőkészségét.
  A harsona amit Ön intézett szívbemarkolóan hatott éppen úgy ahogy a szavak a versek amit elmondott.

  Hálás köszönettel: Anett és családja

 12. Kedves Mónika!!
  Ezúton szeretnék köszönetet mondani a magam és családom nevében a megható és színvonalas búcsúztatóért!
  Nagyon megható volt!!!!
  Hálás köszönettel:Marcsi és caládja

 13. Kedves Mónika!

  Hálásan köszönöm Önnek a közreműködését Édesanyám temetésén!
  Csodálatosak voltak mind a versek, mind az énekek Mónika előadásában!
  Életem egyik legjobb döntése volt az Ön felkérése!

  Üdvözlettel: Simon Judit

 14. Kedves Mónika!
  Köszönöm szépen a magas színvonalú közreműködését Édesanyám temetésén! A versei és az énekei enyhítették fájdalmunkat azokban a nehéz órákban!
  Köszönöm és a legjobbakat kívánom a továbbiakban!
  Szívélyes üdvözlettel.
  Andrea és családja

 15. Kedves Mónika! Mind a magam és édesanyám nevében nagyon köszönjük a közreműködését édesapám temetésén.
  Az általunk megfogalmazott búcsú szövegéhez tökéletesen választotta meg a bevezető szöveget, átkötő szöveget és verseket. Többen is megkerestek, hogy mennyire meghitt és megható volt a szertartás.

 16. Kedves Mónika! Szeretnénk köszönetet mondani Vera nagynéném temetése alkalmával végzett színvonalas munkájáért, a szertartásért. Külön hálásak vagyunk kedves hangjáért, szépen összeállított, megható szavaiért, figyelmességéért.

 17. Kedves Mónika!
  Nagyon szépen köszönjük a szép szolid búcsúztatást ami az Anyósom temetésén elmondtál.A gyönyörű hangod és a megható énekkel emlékeztünk rá.
  Ajánlani fogom a szertartást mert másoknak ís megnyugvást adna ez a színvonalas temetés.
  nagyon nagyon köszönjük
  Gyöngyi és Gábor

 18. Kedves Mónika !
  A jelenlévők egybehangzó véleményét tudom tolmácsolni amely egyben sajátom is. Köszönjük, hogy jelenlétével, tevékenységével is emlékezetessé tette ezt a szomorú alkalmat. Kellemes hangjával , érzésekkel tele mondataival feledtette a gyászból fakadó szomorúságot. Hálásak vagyunk Önnek. Ha ( sajnos ) másnak is szüksége lesz búcsúztatóra meleg szívvel fogjuk ajánlani.

 19. Kedves Mónika!
  Szeretném megköszönni a magam és gyermekeim nevében, hogy Édesanyám búcsúztatásán és temetésén olyan szívhezszóló beszédet mondott.
  Számunkra kissé könnyebbé tette a gyászt és a fájdalmat. Másoknak is igazán jószívvel ajánlanám az Ön közreműködését! Köszönjük, még egyszer! O. Edit

 20. Tisztelt Mackó Mónika!

  Szeretném megköszönni Édesapám, Kardos János augusztus 15.-i temetésére írott beszédet és Vince Kinga kolléganőjének a közreműködést. Szűk családi körben volt a temetés, ami után többen jelezték, hogy megindító, és Édesapámat jól jellemző, Hozzá méltó beszéd volt. Mondták, hogy még nem hallottak, vagy ritkán hallanak ennyire szép, személyes búcsúztatót.

  Ehhez járult hozzá, hogy az életútjában voltak olyan pontok, melyeket nem ismertek. Jó volt, hogy ezek is elhangozhattak. Olyan pontok az életrajzban, ami nekik új volt, részben emiatt is, részben a megírt beszéd miatt nagyon személyesnek érezték a búcsúztatót.

  Nekem a felkészülés során meglepő volt, hogy nem kellett az általam megküldött önéletrajzról egyeztetnünk és csak a búcsúztatás előtt volt 2 rövid tisztázó kérdés, mégis minden nagyon szépen történt.

  Kolléganője megfelelő tapintattal, de határozottan mondta el és volt jelen. A gyász perceiben ez a féle határozottság nagy segítségemre volt. Nem kellett azzal foglalkoznom, hogy mikor mi következik.

  Még egyszer köszönöm. Tisztelettel,
  Kardos Zoltán

 21. Kedves Mónika!

  Nagyon szép, és megható búcsúztató volt.
  Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki polgári szertartást szeretne.
  Nagyon köszönöm a segítségét, és a gyönyörű szavakat, idézeteket, éneket.

  Tisztelettel,
  Dankovics József

 22. Kedves Mónika!

  Ugyan már e-mailen is megírtam, de szeretném újra megköszönni Édesapám érdi temetésén a megható, színvonalas beszédet, a gyönyörű éneket, a kedvességét, megnyugtató jelenlétét. Csak ajánlani tudom.
  KÖSZÖNÖM!!!!

 23. Köszönöm kicsi családom és a magam nevében a szívhez szóló, szép búcsúztatót. Segített méltó módon búcsút venni szeretett anyukámtól. Külön köszönöm a szép verseket.
  Kívánom, hogy jó egészségben sokáig gyakorolhassa ezt a nehéz, de nagyon szép hivatást, sokaknak segítve a megnyugvásban!
  Üdvözlettel: Bonczné Tóth Mária

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .