Kapcsolat

Email:

mackomonika@gmail.com

Telefon: +36 30 320 24 46

Vállalkozói szám: 20893924

Előadóművészi engedély szám:

00621/1998

Adósz: 60455138-1-41

Lakossági folyószámla szám:

11773133-08231886 OTPÚjköztemető

 

62 hozzászólás a(z) “Kapcsolat” bejegyzéshez

 1. Kedves Mónika!

  Hálás szívvel köszönjük Önnek a mai napon mondott búcsúszavait, gyönyörű szöveg mondását.
  Egyszer valaki azt mondta, hogy addig szeretné a házasságkötési ceremóniát csinálni, amíg meg nem unja a “Bevonulási induló”- t.
  Kérem, hogy Ön soha ne unja meg az Ave Mariát és a Mozart Reqviem-jét.
  Művész pályáján sok sikert kívánunk.

 2. Kedves Mónika!

  Köszönet édesanyánk temetésén mondott gyönyörű búcsúztatóért!
  Üdvözlettel: Széll Krisztina-Márta-Éva

 3. Kedves Mónika,
  ezúton szeretném megköszönni édesapám megható, érzelemgazdag, de pátoszoktól mentes búcsúztatását! A szertartáson résztvevők közül többen hívtak fel telefonon azzal, hogy ilyen szép búcsúztatón még nem vettek részt! Köszönöm az Édesanyám, a Családom és a magam nevében is!
  Lőrik Tamás

 4. Kedves Mónika,
  nagyon nehéz megtalálnom a szavakat az Ön méltatására.Hálás szívvel köszönöm Önnek a mai napon testvérem Dunai temetésén mondott szép búcsúztató szavait,verseit és énekét. Hozzátartozóim és barátaim is meghatottságukat fejezték ki előadásmódjáról. Kívánjuk, hogy munkáját a jövőben is sok-sok elismerés kísérje.
  Köszönettel: Molnárné Mariann

 5. Tiszteletem Mónika. Kellemesen csalódtam önben. Olyan búcsúztatót mondot ön a szeretett testvérem búcsúztatóján, amit még most is hallgatnék, annyira szép volt. Csak köszönni tudom, minden résztvevő, család, barát, es ismerős nevében. Tisztelettel, és örök hálával Benkő Ferenc. 2020.03.20. Benkő Zoltán búcsúztatója.

 6. Kedves Mónika! A család nevében is köszönöm Géczy Gyula Péter búcsúztatóján mondottakat. Sajnálom, hogy a kialakult helyzet miatt csak kevesen tudtunk részt venni.
  Kőszeghy Károlyné

 7. Drága Mónika! Nagyon köszönöm ezt a nagyon szép búcsúztatót .Mindenki nagyon meghatódott olyan szép volt.A gyönyörű ének a végén csodálatos volt.Nagyon hálás vagyok Önnek. Köszönettel Szücs Lászlóné

 8. Kedves Mónika!
  Őszinte köszönettel tartozom, hogy nővérem Horlainé Stráner Nóra földi létének befejezését megnyugtató búcsúszavaival könnyebbé tette. Kellemes hangja, megható szavai és figyelmessége, mind hozzájárulnak a gyász mielőbbi feldolgozásához.
  Mély tisztelettel
  Stráner György

 9. Kedves Mónika!
  Családunk hálás szívvel köszöni meg Önnek a megható, megindító páratlan búcsúztatást, amihez a versek és az ének csodálatos előadása mellett az Ön varázslatos személyisége nélkülözhetetlen volt.

  Köszönöm Önnek hogy létezik.

  Örök hálával és Tisztelettel:

 10. Tisztelt Mónika!
  Nagyon köszönöm ezt a nagyon szép búcsúztatót .Mindenki nagyon meghatódott olyan szép volt.

 11. Köszönet a nagyon szép búcsúztatóért!
  Külön köszönöm, hogy nem volt semmi pátoszos szövegértelmezés.

 12. Kedves Mó!
  Magam és itt maradt családtagjaim , barátok nevében nagyon hálásan köszönjünk a támogatást, a tanácsokat, amik hozzásegítenek a gyászhoz. Profi, megnyugtató, biztonságos, búcsúztatás már (sajnos) másodszorra elég rövid időn belül, amit neked köszönhetünk Mó!
  Jó egészséget kívánok: Noemi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .